fbpx
Vihreä Kissa Kauneushuone

VIHREÄ KISSA KAUNEUSHUONE

Holistista ihonhoitoa kestävän kehityksen periaattein.

VARAA AIKA

Dr. Hauschka -hoidot

ESSE-Probioottiset Kasvohoidot

Vihreän Kissan Kasvohoidot

Käsi- ja jalkahoidot

VIHREÄN KISSAN UNELMIEN KASVOHOIDOT

Vihreän Kissan Päiväuni 83€

Pään alueen energiankiertoa elvyttävä ja hermoston toimintaa rauhoittava hierontahoito. Hoito alkaa energiakanavia avaavalla pään hieronnalla, siirtyen ihoa heleyttävään kasvohierontaan, joka viimeistellään lämpimillä kompresseilla ja ihoa kirkastavalla naamiolla. Naamion aikana hierotaan dekoltee ja niska-hartiaseutu jotta saadaan jännitykset koko yläkehosta pois. Hoidon jälkeen ihosi on kuulas ja olosi rentoutunut. Tämä hoito sopii kaikille, erityisesti jos olet stressaantunut, kärsit päänsäryistä, unihäiriöistä tai sinulla on vain vähän aikaa käytettävissä mutta tarve rentoutukselle. Hoitosarjana Provida Organics.

Hoitoaika 60 min. Hoitosarjana Provida Organics.

Vihreän Kissan Kauneusuni 110€

Kaipaatko hetken rentoutusta ja uudistusta? Vihreän Kissan Kauneusuni on ihoa ja mieltä rauhoittava kasvohoito, joka käy kaikille ihotyypeille. Kasvohoidossa pääpaino on rentoututtavalla hieronnalla ja eteeristen öljyjen terapeuttisilla vaikutuksilla. Hoidossa käytettävät Provida Organics -sarjan tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan, joko kosteuttavasta, ravitsevasta tai puhdistavasta hoitolinjasta. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, pieni syväpuhdistus tarvittaessa sekä kulmien muotoilu ja rauhoittava naamio. 20 minuutin hieronnassa käsitellään kasvot, dekoltee, niska, hartiat ja käsivarret. Kasvohoitoon sisältyy myös hoitovoide, silmänympärysvoide ja tarvittaessa kevyt ehostus.

Hoitoaika 75 min. Hoitosarjana Provida Organics.

Vihreän Kissan Täydellinen Hemmottelupaketti 169€

Kun kaipaat kokonaisvaltaista kaunistautumista ja rentoutumista, valitse Täydellinen Hemmottelupaketti! Hoitokokonaisuus sisältää kasvohoidon ”Kauneusuni” 75min. sekä kevytjalkahoidon ”Tassuterapia”45min. Hoitosarjana Provida Organics.

Pikkukissan Kasvohoito – Ihonpuhdistushoito 12-17 -vuotiaalle nuorelle 72€

Pikkukissan Kasvohoito on suunnattu murrosikäisen iholle. Pääpaino kasvohoidossa on ihon syväpuhdistuksessa ja ihon toimintojen tasapainoittamisessa. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, höyryn ja kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kasvonaamion, kosteusvoiteen sekä yksilölliset ihonhoito-ohjeet.

Hoitoaika 45 min.

Varaa aikasi

KULMAT JA RIPSET

Ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien muotoilu 39€

Vihreässä Kissassa käytetään kasvipohjaisia kestovärejä, jotka ovat hajuttomia ja sopivat myös herkille silmille.

Hoitoaika 30 min.

Ripsien tai kulmien kestovärjäys 25€

Vihreässä Kissassa käytetään kasvipohjaisia kestovärejä, jotka ovat hajuttomia ja sopivat myös herkille silmille.

Hoitoaika 15-20 min.

Ripsien ja kulmien värjäys kasvohoidon yhteydessä 20€

Lisää hoitoaikaa 15 minuutilla, huomioithan tämän aikaa varatessasi.