Vihreä Kissa Kauneushuone

VIHREÄ KISSA KAUNEUSHUONE

Holistista ihonhoitoa kestävän kehityksen periaattein.

VARAA AIKA

Dr. Hauschka -hoidot

Kasvohoidot

Käsi- ja jalkahoidot

Meikkaus / Kulmat ja ripset

VIHREÄN KISSAN UNELMIEN KASVOHOIDOT

Hoitosarjana Argital

Argital on italialainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka perusti biologi Dr.Giuseppe Ferraro vuonna 1979. Argital on tehnyt tunnetuksi vihreän saven voimaa kauneudenhoidossa ja kehon puhdistuksessa. Argitalin filosofia perustuu antroposofiseen näkemykseen ihmisestä psykofyysisenä ja henkisenä kokonaisuutena, tältä pohjalta on kehitetty huippulaadukkaat vaativallekin iholle soveltuvat Argital tuotteet.

Argital tuotesarjalle on myönnetty AIAB-ICEA- laatumerkit sekä tuotekohtaiset sertifioinnit: BDIH -luonnonkosmetiikka laatumerkki, DEMETER-biodynaamisen tuotteen laatumerkki sekä Vegan OK – vegaanituotteen merkki. 

Lue lisää

Vihreän Kissan Päiväuni 75€

Pään alueen energiankiertoa elvyttävä ja hermoston toimintaa rauhoittava hierontahoito. Hoito alkaa energiakanavia avaavalla pään hieronnalla, siirtyen ihoa heleyttävään kasvohierontaan, joka viimeistellään lämpimillä kompresseilla ja ihoa kirkastavalla naamiolla. Naamion aikana hierotaan dekoltee ja niska-hartiaseutu jotta saadaan jännitykset koko yläkehosta pois. Hoidon jälkeen ihosi on kuulas ja olosi rentoutunut. Tämä hoito sopii kaikille, erityisesti jos olet stressaantunut, kärsit päänsäryistä, unihäiriöistä tai sinulla on vain vähän aikaa käytettävissä mutta tarve rentoutukselle.

Hoitoaika 60 min.

Vihreän Kissan Kauneusuni 98€

Kaipaatko hetken rentoutusta ja uudistusta? Vihreän Kissan Kauneusuni on ihoa ja mieltä rauhoittava kasvohoito, joka käy kaikille ihotyypeille. Kasvohoidossa pääpaino on rentoututtavalla hieronnalla ja eteeristen öljyjen terapeuttisilla vaikutuksilla. Hoidossa käytettävät Argital -sarjan tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan, joko kosteuttavasta, ravitsevasta tai puhdistavasta hoitolinjasta. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, pieni syväpuhdistus tarvittaessa sekä kulmien muotoilu ja rauhoittava naamio. 20 minuutin hieronnassa käsitellään kasvot, dekoltee, niska, hartiat ja käsivarret. Kasvohoitoon sisältyy myös hoitovoide, silmänympärysvoide ja tarvittaessa kevyt ehostus.

Hoitoaika 75 min.

Vihreän Kissan Ruususenuni 115€

Ihon väriä parantava ja pigmenttimuutoksia ehkäisevä Anti-age hoito kasvoille ja käsille. Tämä hoito vie sinut ruusutarhoihin ja saa olosi leijuvaksi. Pääpainona on ihon rauhoittaminen ja kirkastaminen hieronnalla ja eteeristen öljyjen terapeuttisten vaikutusten avulla. Hoito käy erityisesti ikääntyvälle iholle sekä herkälle ja/tai couperosa-iholle. Hoidossa käytetään Argital -sarjan ruusuöljytuotteita ja yksilöllisesti valittavia, tasapainottavia eteerisiä öljyjä. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kevyt kuorinta kasvoille ja käsille, kulmien muotoilu sekä rauhoittava ja kirkastava naamio. 30 minuutin hieronnassa käsitellään kasvot, dekoltee, niska, hartiat, kädet ja käsivarret. Kasvohoitoon sisältyy myös hoitovoide, silmänympärysvoide, käsivoide ja tarvittaessa kevyt ehostus kasvoille.

Hoitoaika 90 min.

Pikkukissan Kasvohoito – Ihonpuhdistushoito 12-17 -vuotiaalle nuorelle 69€

Pikkukissan Kasvohoito on suunnattu murrosikäisen iholle. Pääpaino kasvohoidossa on ihon syväpuhdistuksessa ja ihon toimintojen tasapainoittamisessa. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, höyryn ja kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kasvonaamion, kosteusvoiteen sekä yksilölliset ihonhoito-ohjeet.

Hoitoaika 45 min.

Varaa aikasi