fbpx
Vihreä Kissa Kauneushuone

VIHREÄ KISSA KAUNEUSHUONE

Holistista ihonhoitoa kestävän kehityksen periaattein.

VARAA AIKA

Dr. Hauschka -hoidot

ESSE-Probioottiset Kasvohoidot

Vihreän Kissan Kasvohoidot

Käsi- ja jalkahoidot

KÄSI- JA JALKAHOIDOT

Dr. Hauschka -käsihoito 65€

Ylellistä hemmottelua käsillesi! Dr.Hauschkan käsihoito on jotain ihan muuta kuin perusmanikyyri. Sinut peitellään lämpimään hoitotuoliin jossa voit ottaa pienet päiväunet kun kätesi hoidetaan upeiksi. Tämä, kuten muutkin Dr.Hauschka-hoidot, vaikuttavat koko kehoon sen lymfavirtausta aktivoivien hoitomuotojen avulla. Hoito sisältää käsikylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistivän hoidon, kaksi naamiota, hoitoampullin, rytmisen hieronnan käsille ja käsivarsille sekä käsivoiteen. Ihanaa pientä luxusta!

Hoitoaika 45 min (Lakkauksen kanssa 89,- Saat käytettävän Kure Bazaar – lakan omaksi (arvo 20,-). Hoitoaika 75 min).

Dr. Hauschka LUXUS -jalkahoito 85€

Haluatko rentoutua, mutta aikaa on rajallisesti? Dr. Hauscka Jalkahoito on erittäin rentouttava ja kehon aisteja avaava hemmotteluhoito. Jalkahoito alkaa kehoa lämmittävällä jalkakylvyllä, jota seuraa jalkojen ihon hoito. Täydellisen rentoutustuokion sinulle takaavat verenkiertoa parantava hoitovesi, tehohoitoampulli, kaksi naamiota, lämpimät kompressit ja rytminen jalkahieronta hoitovoiteineen. Tämä on enemmän kuin jalkahoito! Huom! Jalkahoito ei sisällä kynsien hoitoa tai kovettumien poistoa, vaan on terapeuttinen hoito.

Hoitoaika 1h. Sopii kaikille.

Vihreän Kissan Tassuterapia – Rentouttava hierontahoito väsyneille jaloille 78€

Lihaskireyttä laukaiseva ja verenkiertoa elvyttävä Magnesium-jalkakylpy aloittaa ihanan rentoutushoidon. Vihreä savi –naamio puhdistaa, elvyttää ja pehmentää jalkojen ihon, rentouttavia eteerisiä öljyjä sisätävät hierontatuotteet viimeistelevät kaiken ihanuuden. Jalkasi tuntuvat hoidon jälkeen höyhenen kevyiltä! Tämä hoito on mitä mainioin lahja hänelle, jolla on jo kaikkea! Huom! Hoitoon kuuluu myös jalkaterien raspaus ja kynsien viilaus, ei kovettumien poistoa.

Hoitoaika 45 min. Hoitosarjana Provida Organics.

Vihreän Kissan Täydellinen Hemmottelupaketti 169€

Kun kaipaat kokonaisvaltaista kaunistautumista ja rentoutumista, valitse Täydellinen Hemmottelupaketti! Hoitokokonaisuus sisältää kasvohoidon ”Kauneusuni” 75min. sekä kevytjalkahoidon ”Tassuterapia”45min. Hoitosarjana Provida Organics.

piediluvio800[1564]

Varaa aikasi