fbpx
Vihreä Kissa Kauneushuone

VIHREÄ KISSA KAUNEUSHUONE

Holistista ihonhoitoa kestävän kehityksen periaattein.

VARAA AIKA

Dr. Hauschka -hoidot

ESSE-Probioottiset Kasvohoidot

Vihreän Kissan Kasvohoidot

Käsi- ja jalkahoidot

HOIDOT

Dr. Hauschka -hoidot

Olen valinnut hoitolaani Dr. Hauschkan konseptoidut hoidot niiden kokonaisvaltaisesti ihmistä hoitavan ajatusmallin vuoksi. Kosketus, sen laatu, on näissä hoidoissa erityisen vaikuttava. Dr. Hauschka hoidon jokainen vaihe, jokainen kosketus, jokainen lymfastimulaation tai rytmisenhieronnan liike on harkittu ja kehon toimintoja tasapainottava. Voisikin tiivistetysti sanoa, että Dr. Hauschkan erittäin korkealaatuiset, rohtokasvien voimaan perustuvat ihonhoitotuotteet vaikuttavat iholla ulospäin näkyvään prosessiin, Dr. Hauschka-kosmetologin kosketus kehon sisäiseen prosessiin.

Dr. Hauschka – hoidot ovat hiljaisia hoitoja; en käytä taustamusiikkia eikä hoidon aikana puhuta kuin välttämätön. Nämä asiat yhdessä tekevät hoidosta kokonaisvaltaisen, paljon enemmän kuin pelkän kasvo- tai vartalohoidon. Parhaimmilllaan hoito vie sinut syvälle itseesi ja syvärentouttaa hermostollisia toimintojasi.

Varaa aikasi

Vihreän Kissan hoidot

Vihreän Kissan hoidot nojaavat klassiseen hierontaan ja eteeristen- ja kasviöljyjen voimaan. Hoidot ovat rakenteeltaan yksinkertaisia mutta vaikutuksiltaan tehokkaita ja ne toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan fyysistä ja henkistä tilaa palvelemaan. Hieronta yksilöllisesti valituilla öljyillä ja voiteilla lämmittää kehoasi lisäten virtausta, eteeristen öljyjen tuoksut tasapainottavat mieltäsi ja kehosi energiaa.

Valitsin näihin räätälöityihin hoitoihin tuotesarjaksi italialaisen, erittäin korkealaatuisen Argitalin. Tämän sarjan tuotteet ja ihonhoitofilosofia tekivät minuun suuren vaikutuksen sillä tuotteiden laatu on aivan omassa luokassaan; ei ole ihon hoidon haastetta johon ei tästä sarjasta löytyisi vastausta! Vihreän saven uudistava ja eteeristen öljyjen tasapainottava voima sekä kasviöljyjen ja -uutteiden ihoa ravitsevaan vaikutus yhdistettynä intensiiviseen hierontaan elävöittää ihon, kehon ja mielen.

Varaa aikasi