fbpx
Vihreä Kissa Kauneushuone

VIHREÄ KISSA KAUNEUSHUONE

Holistista ihonhoitoa kestävän kehityksen periaattein.

VARAA AIKA

Dr. Hauschka -hoidot

ESSE-Probioottiset Kasvohoidot

Vihreän Kissan Kasvohoidot

Käsi- ja jalkahoidot

ESSE-PROBIOOTTISET KASVOHOIDOT

ESSE valmistaa edistyksellisimpiä luonnonkosmetiikkatuotteita, pohjautuen laajaan tietämykseen ihmisen mikrobiomista ja ihon ikääntymiseen liittyvistä prosesseista. ESSEn perusti tutkija ja biokemisti Trevor Stey vuonna 2002 Etelä-Afrikkalaisten yrttien lääkinnällisten vaikutusten tutkimuksien innoittamana. Myöhemmin hän on aktiivisesti hyödyntänyt uusimpia mikrobiomitutkimuksen läpimurtoja ihonhoidossa.

ESSEn tuotteet ovat luomua, vegaanisia, eläinkokeettomia ,100% luonnonkosmetiikkaa. Yrityksenä ESSE on sitoutunut hiilivapaaseen tuotantoon sekä reilun kaupan ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattamiseen toiminnassaan.

ESSE edustaa mielestäni tämän hetken parasta modernia luonnonkosmetiikkaa ja ihonhoidon kokonaisvaltaista ajattelua.
Valitsin tämän sarjan konseptoidut hoidot vastaamaan asiakkaitteni haastaviinkin ihonhoidollisiin tarpeisiin. Elävien mikrobien ihoa tasapainottavat vaikutukset ovat kiistämättömät ja hoitotulokset välittömästi nähtävissä.

ESSE Sensitive – Kasvohoito 139€

Herkkää ja epätasapainoista ihoa rauhoittava ja vahvistava, yksilöllisesti räätälöity kasvohoito. Probioottiset hoitotuotteet tasapainottavat ihon mikrobiomia, vahvistavat sitä ulkoisia ärsykkeitä vastaan parantaen ihon väriä ja rakennetta.

ESSE Experience – Tasapainottava Kasvohoito 145€

Ihoa rauhoittava ja vahvistava, yksilöllisesti räätälöity kasvohoito epäpuhtaalle ja/tai herkälle iholle.

ESSE Ultimate – Kokonaisvaltainen kasvohoito 160€

Erityisesti aikuiselle ja ikääntyvälle iholle suunnattu hoito elvyttää ihon toimintoja.