fbpx
Vihreä Kissa Kauneushuone

VIHREÄ KISSA KAUNEUSHUONE

Holistista ihonhoitoa kestävän kehityksen periaattein.

VARAA AIKA

Dr. Hauschka -hoidot

ESSE-Probioottiset Kasvohoidot

Vihreän Kissan Kasvohoidot

Käsi- ja jalkahoidot

Dr. Hauschka -hoidot

”Ihminen tarvitsee kahdenlaista kauneutta: sisäistä ja ulkoista.”
Elisabeth Sigmund, Dr.Hauschka – kosmetologihoitojen kehittäjä

 

Tämän filosofian mukaan kasvoja ei voi tarkastella erillään kehosta, kehoa erillään luonteesta eikä sisintä erillään ulkoisista vaikutuksista. Siksi me Dr.Hauschka kosmetologit tarkastelemme ihmistä kokonaisuutena ja ihoa kokonaisuutena. Iho on meidän suurin ja muutoksille altis elin. Se tarvitsee erilaisiin päiviin, eri vuodenaikoihin ja eri elämänvaiheisiin sopivia hoitoja ja sen hyvinvointia tukevia tuotteita. Tästä syystä Dr.Hauschkan filosofiassa puhutaan ihon kunnosta eikä niinkään ihotyypistä. Antamalla iholle sen kulloinkin tarvitsemia impulsseja, lisäämme sen aktiivisuutta ja autamme sitä löytämän taas oman tasapainonsa. Tähän ajatukseen ihmisestä psykofyysisenä kokonaisuutena, perustuu sekä Dr.Hauschkan tuotteet että kokonaisvaltaisesti terapeuttiset hoitomenetelmät.

Kaikki Dr.Hauschka -kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, aromaattisen höyryn, kaksi naamiota, kulmien muotoilun, tarvittaessa syväpuhdistuksen, jalkakylvyn, rytmisen jalka-, käsi-, pää- ja dekolleteehieronnan ja lymfastimulaation (ellei toisin mainita), tehohoitoampullit, hoitovoiteet sekä yksilöllisen kotihoitosuosituksen.

Kasvohoidoissa käytetään vain NaTrue-sertifioitua, korkealuokkaista ja puhdasta Dr.Hauschka luonnonkosmetiikkaa.

Varaa aikasi

Dr. Hauschka -kasvohoidot

Dr. Hauschka Klassinen Kasvohoito 150€

Tämä klassinen kasvohoito on kaikkien Dr.Hauschka -hoitojen perusta. Hoito alkaa kehoa lämmittävällä ja rentouttavalla jalkakylvyllä sekä jalkojen ja käsivarsien rytmisellä hieronnalla. Sen jälkeen siirrytään hoitamaan kasvoja aloittaen aisteja avaavilla tuoksuvilla, lämpimillä kasvokompresseilla ja ihon alkupuhdistuksella. Kasvohoidossa on kaikkiaan yhdeksän vaihetta ja siinä käytetään toistakymmentä kehoasi hellivää hoitotuotetta, mm. kahta hoitavaa naamiota ja tehohoitoampulleja. Kasvohoidon todellinen sydän on sekä pehmein siveltimien avulla että kevyin käsiliikkein tehtävä lymfastimulaatio. Se puhdistaa kehoasi ja ihoasi aktivoimalla lymfanesteen kiertoa, lisää ruuansulatusta ja immunologista vastetta. Tämän jälkeen saat vielä rytmisen, aisteja hellivän dekolteehieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Olosi on hoidon jälkeen harmoninen ja kevyt, ihosi hehkuva.

Hoitoaika 2h. Sopii kaikille, paitsi tulehtuneelle iholle.

Anti-Age Kasvohoito 155€

Anti-Age kasvohoito on kulultaan Klassisen Kasvohoidon kaltainen, mutta siinä käytettävät tuotteet ovat Dr.Hauschkan tarkoitettuja aikuiselle iholle. Tuotteet aktivoivat ihon toimintaa ja kiinteyttävät sitä. Olosi on kasvohoidon jälkeen harmoninen ja kevyt, ihosi hehkuva ja kiinteämmän tuntuinen.

Hoitoaika 2h. Sopii yli 40-vuotiaan iholle sekä samealle ja tukkoiselle aikuiselle iholle.

Puhdistava Kasvohoito 125€

Puhdistava Kasvohoito sopii sinulle, jos ihosi on tukkoinen tai siinä on paljon epäpuhtauksia. Kasvohoito alkaa kehoa lämmittävällä jalkakylvyllä sekä jalkojen rytmisellä hieronnalla. Pääpaino kasvohoidossa on ihon syväpuhdistuksella sekä lymfastimulaatiolla, joka on hoidon sydän. Ihollesi yksilöllisesti valitut, rauhoittavat ja tasapainottavat hoitoampullit, naamiot ja voiteet hellivät ihoasi, tehden siitä raikkaan näköisen ja puhtaan tuntuisen.

Hoitoaika 1,5h. Sopii seka-ja rasvaiselle iholle.

Dr. Hauschka LUXUS – kasvohoito 164€

Ylellinen yhdistelmä Klassista kasvohoitoa ja vartalohoitoa. Hoito alkaa rentouttavalla ja lämmittävällä selän rytmisellä hieronnalla jonka jälkeen siirrytään jalkojen ja käsien rytmisen hieronnan kautta Dr.Hauschkan Klassiseen kasvohoitoon (hoitokuvaus yllä). Luxus kasvohoito todella on luxusta – täydellinen hoito!

Hoitoaika 135 min.

Dr.Hauschka Kosteuttava Kasvohoito, ilman syväpuhdistusta 115€

Tämä kasvohoito on ratkaisu ongelmiisi, jos kuivuus on ihosi haaste eikä sinulla ole epäpuhtauksia. Kasvohoito alkaa kehoa lämmittävällä jalkakylvyllä sekä jalkojen rytmisellä hieronnalla. Pääpaino kasvohoidossa on ihon kosteutuksella ja ravitsemisella sekä luonnollisesti lymfastimulaatiolla, joka on hoidon sydän. Ihollesi yksilöllisesti valitut, tehokosteuttavat hoitoampullit, naamiot ja voiteet hellivät ihoasi, joka on hoidon jälkeen kuin uuteen elämään herännyt, pehmeä, kosteutettu ja kuulas väriltään.

Hoitoaika 1,5h. Sopii kuivalle, samealle, kosteusköyhälle ja herkälle iholle.

Heleyttävä lymfahoito kasvoille 89€

Lymfahieronta kasvoille, tehoampullit ja naamio ihon tarpeiden mukaan, dekolteen ja käsivarsien rytminen hieronta.

HUOM! Hoito ei sisällä ihon syväpuhdistusta, keskitymme ihon värin kirkastamiseen.
Hoito sopii erityisesti kosteusköyhälle, samealle ja pigmenttimuutoksiin taipuvalle iholle sekä esim. juhlien alla pikakirkastukseksi.

Hoitoaika 75min.

Akneihon Puhdistushoito, ilman lymfastimulaatiota 82€

Akneihon Puhdistushoito rauhoittaa ihoasi, jos ihosi on tulehtunut, siinä on märkiviä finnejä tai olet lääkärin määräämällä akneihon lääkekuurilla. Tulehdus on kontraindikaatio lymfalle, jonka vuoksi tässä kasvohoidossa ei lymfastimulaatiota tehdä. Hoito alkaa päänalueen aineenvaihduntaa lisäävällä ja rentouttavalla rytmisellä hieronnalla. Kasvojen iho lämmitetään pehmeillä kompresseilla ja miedolla höyryllä, syväpuhdistetaan ja lopuksi rauhoitetaan tasapainottavilla ampulleilla ja naamiolla. Puhdistushoito päätetään ihollesi sopivaan hoitovoiteeseen. Ihosi on hoidon jälkeen rauhoittunut ja puhtaampi.

Hoitoaika 1h. Sopii nuorelle, voimakkaasti rasvoittuvalle ja/tai akneiholle. Akneiholle suositellaan tehtäväksi sarjahoitona noin kahden viikon välein. Sarjan pituus määritellään yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.

Muut Dr. Hauschka -hoidot

Dr. Hauschka -vartalohoito 115€

Rauhoittava, maadoittava, lymfaa ja rytmistä hierontaa yhdistelevä hoito koko keholle. Hoito toteutetaan Dr.Hauchkan vartaloöljyllä jonka valitsen Sinulle vallitsevan energiatilasi mukaan. Hoidon jälkeen olosi on läsnäoleva ja rauhallinen.Tässä hoidossa kosketuksen laadun vaikutukset ovat huikeat ja tunnet ne kehossasi pitkään! Sarjahoitona 3-5 x / kk toteutettuna vaikutukset ovat vieläkin syvemmät. Vartalohoito sopii kaikille mutta erityisesti stressaantuneelle, levottomaksi olonsa tuntevalle henkilölle.

Hoitoaika 105 min (Sarjahoitona 3 hoitoa / kk -10%, 5 hoitoa / kk -15%. Sarjahoito veloitetaan ensimmäisen hoidon yhteydessä).

Dr. Hauschka – LUXUS Hemmottelupaketti 240€

Kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus josta mitään ei jää puuttumaan! Hoito sisältää Dr.Hauschkan Kirkastavan Kasvohoidon, Dr.Hauschka Luxus-jalkahoidon sekä Dr.Haucshka Käsihoidon. Lähes kolme tuntia silkkaa ylellisyyttä!

Hoitoaika 165 min.

Kokonaisvaltainen ihonhoidon konsultaatio 50€

Kokonaisvaltainen Ihonhoidon Konsultaatio sopii henkilöille, jotka eivät ole vielä valmiita kosmetologihoitoon, mutta kaipaavat yksilöllisiä neuvoja ihonhoitoon. Konsultaatiossa huomioidaan sekä ulkoisesti että sisäisesti ihon kuntoon vaikuttavat seikat ja annetaan yksilölliset tuote- ja hoitosuositukset. Huom! Konsultaation hinta hyvitetään tuoteostosten yhteydessä, kun teet ostokset samalla käynnillä.

Konsultaatio 45 minuuttia.