? Vihreä Kissa Kauneushuone
Vihreä Kissa Kauneushuone

VIHREÄ KISSA KAUNEUSHUONE

Kestävän kehityksen periaatteilla toimiva kauneuden ja hyvinvoinnin hoitola Helsingin Töölössä.

VARAA AIKA

HOIDOT ja HINNAT

Dr.Hauschka Klassinen Kasvohoito 139,-

Tämä hoito on kaikkien Dr.Hauschka-hoitojen perusta. Hoito alkaa kehoa lämmittävällä ja rentouttavalla jalkakylvyllä sekä jalkojen ja käsivarsien rytmisellä hieronnalla. Sen jälkeen siirrytään hoitamaan kasvoja aloittaen aisteja avaavilla tuoksuvilla, lämpimillä kasvokompresseilla ja ihon alkupuhdistuksella. Hoidossa on kaikkiaan yhdeksän vaihetta ja siinä käytetään toistakymmentä kehoasi hellivää hoitotuotetta, mm. kahta hoitavaa naamiota ja tehohoitoampulleja. Hoidon todellinen sydän on sekä pehmein siveltimien avulla että kevyin käsiliikkein tehtävä lymfastimulaatio. Se puhdistaa kehoasi ja ihoasi aktivoimalla lymfanesteen kiertoa, lisää ruuansulatusta ja immunologista vastetta. Tämän jälkeen saat vielä rytmisen, aisteja hellivän dekolteehieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Olosi on hoidon jälkeen harmoninen ja kevyt, ihosi hehkuva.
Hoidon kesto 2h. Sopii kaikille paitsi tulehtuneelle iholle.

Anti-Age Kasvohoito 142,-

Tämä hoito on kulultaan Klassisen Kasvohoidon kaltainen mutta siinä käytettävät tuotteet ovat Dr.Hauschkan aikuisen ihon linjasta eli ihon toimintaa aktivoivia ja sitä kiinteyttäviä tuotteita. Olosi on hoidon jälkeen harmoninen ja kevyt, ihosi hehkuva ja kiinteämmän tuntuinen.
Hoidon kesto 2h. Sopii +40 ikäiselle iholle sekä samealle ja tukkoiselle aikuiselle iholle.

Kirkastava Kasvohoito 108,- Ilman syväpuhdistusta

Jos kuivuus on ihosi haaste eikä sinulla ole epäpuhtauksia, on tämä hoito sinulle. Hoito alkaa kehoa lämmittävällä jalkakylvyllä sekä jalkojen rytmisellä hieronnalla. Pääpaino hoidossa on ihon kosteutuksella ja ravitsemisella sekä luonnollisesti lymfastimulaatiolla joka on hoidon sydän. Ihollesi yksilöllisesti valitut, tehokosteuttavat hoitoampullit, naamiot ja voiteet hellivät ihoasi joka on hoidon jälkeen kuin uuteen elämään herännyt, pehmeä, kosteutettu ja kuulas väriltään.
Hoidon kesto 1,5h. Sopii kuivalle, samealle, kosteusköyhälle ja herkälle iholle.

Puhdistava Kasvohoito 108,-

Jos ihosi on tukkoinen tai siinä on paljon epäpuhtauksia, on tämä hoito sinulle. Hoito alkaa kehoa lämmittävällä jalkakylvyllä sekä jalkojen rytmisellä hieronnalla. Pääpaino hoidossa on ihon syväpuhdistuksella sekä luonnollisesti lymfastimulaatiolla joka on hoidon sydän. Ihollesi yksilöllisesti valitut, rauhoittavat ja tasapainottavat hoitoampullit, naamiot ja voiteet hellivät ihoasi joka on hoidon jälkeen raikkaan näköinen ja puhtaan tuntuinen.
Hoidon kesto 1,5h. Sopii seka-ja rasvaiselle iholle.

Akneihon Puhdistushoito 82,- Ilman lymfastimulaatiota

Jos ihosi on tulehtunut, siinä on märkiviä finnejä tai olet lääkärin määrämällä akneihon lääkekuurilla, on tämä hoito sinulle. Tulehdus on kontraindikaatio lymfalle jonka vuoksi tässä hoidossa ei lymfastimulaatiota tehdä. Hoito alkaa päänalueen aineenvaihduntaa lisäävällä ja rentouttavalla rytmisellä hieronnalla. Kasvojen iho lämmitetään pehmeillä kompresseilla ja miedolla höyryllä, syväpuhdistetaan ja lopuksi rauhoitetaan tasapainottavilla ampulleilla ja naamiolla. Hoito päätetään ihollesi sopivaan hoitovoiteeseen. Ihosi on hoidon jälkeen rauhoittunut ja puhtaampi.
Hoidon kesto 1h. Sopii nuorelle,voimakkaasti rasvoittuvalle ja/tai akneiholle. Akneiholle suositellaan tehtäväksi sarjahoitona noin kahden viikon välein. Sarjan pituus määritellään yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.

Kaikki Dr.Hauschka – kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, aromaattisen höyryn, kaksi naamiota, kulmien muotoilun, tarvittaessa syväpuhdistuksen, jalkakylvyn, rytmisen jalka-, käsi-, pää- ja dekolleteehieronnan ja lymfastimulaation (ellei toisin mainita),tehohoitoampullit, hoitovoiteet sekä yksilöllisen kotihoitosuosituksen.
Hoidoissa käytetään vain NaTrue-sertifioitua, korkealuokkaista ja puhdasta Dr.Hauschka luonnonkosmetiikkaa.

Kokonaisvaltainen Ihonhoidon Konsultaatio 50,-

Henkilöille jotka eivät ole vielä valmiita kosmetologihoitoon mutta kaipaavat yksilöllisiä neuvoja ihonhoitoon. Konsultaatiossa huomioidaan sekä ulkoisesti että sisäisesti ihon kuntoon vaikuttavat seikat, annetaan yksilölliset tuote- ja hoitosuositukset.
Huom! Konsultaation hinta hyvitetään tuoteostosten yhteydessä kun teet ostokset samalla käynnillä.
Hoidon kesto 45min.

Dr.Hauschka Jalkahoito 85,-

Erittäin rentouttava, kehon aisteja avaava hemmotteluhoito. Kun haluat rentoutua mutta aikaa siihen on rajallisesti, on tämä se hoito jonka tarvitset! Hoito alkaa kehoa lämmittävällä jalkakylvyllä jota seuraa jalkojen ihon hoito. Verenkiertoa parantava hoitovesi, tehohoitoampulli, kaksi naamiota, lämpimät kompressit ja rytminen jalkahieronta hoitovoiteineen takaavat sinulle täydellisen rentoutustuokion. Tämä hoito on enemmän kuin jalkahoito!
Huom! hoito ei sisällä kynsien hoitoa tai kovettumien poistoa vaan on terapeuttinen hoito.
Hoidon kesto 1h. Sopii kaikille.

VIHREÄN KISSAN Unelmien kasvohoidot

Vihreän Kissan Päiväuni 69,-

Pään alueen energian kiertoa elvyttävä ja hermoston toimintaa rauhoittava hierontahoito.
Hoito alkaa energiakanavia avaavalla pään hieronnalla, siirtyen ihoa heleyttävään kasvohierontaan joka viimeistellään lämpimin kompressein ja ihoa kirkastavalla naamiolla. Naamion aikana hierotaan dekoltee ja niska-hartiaseutu jotta saadaan jännitykset koko yläkehosta pois. Hoidon jälkeen ihosi on kuulas ja olosi rentoutunut.
Tämä hoito sopii kaikille, erityisesti jos olet stressaantunut, kärsit päänsäryistä, unihäiriöistä tai sinulla on vain vähän aikaa käytettävissä mutta tarve rentoutukselle.
Hoidon kesto 45 min.

Vihreän Kissan Kauneusuni 98,-

Ihoa ja mieltä rauhoittava kasvohoito

Tämä hoito on oikea kun kaipaat hetken rentoutusta ja uudistustaa. Hoito käy kaikille ihotyypeille.
Hoidossa pääpaino on rentoututtavalla hieronnalla ja eteeristen öljyjen terapeuttisilla vaikutuksilla.
Hoidossa käytettävät Argital sarjan tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan joko kosteuttavasta, ravitsevasta tai puhdistavasta hoitolinjasta.

Alkupuhdistus, kuorinta, pieni syväpuhdistus tarvittaessa + kulmien muotoilu rauhoittava naamio, hieronta 20 min. kasvot, dekoltee, niska, hartiat ja käsivarret. Hoitovoide, silmänympärysvoide ja tarvittaessa kevyt ehostus.
Hoidon kesto 75 min.

Vihreän Kissan Ruususenuni 115,-

Ihon väriä parantava ja pigmenttimuutoksia ehkäisevä Anti-age hoito kasvoille ja käsille.

Tämä hoito vie sinut ruusutarhoihin ja saa olon leijuvaksi. Pääpainona on ihon rauhoittaminen ja kirkastaminen hieronnalla ja eteeristen öljyjen terapeuttisen vaikutuksen avulla. Hoito käy erityisesti ikääntyvälle iholle, herkälle ja/tai couperosa-iholle.
Hoidossa käytetään Argital sarjan ruusuöljy - tuotteita ja yksilöllisesti valittavia tasapainottavia eteerisiä öljyjä.

Alkupuhdistus, kevyt kuorinta kasvoille ja käsille, kulmien muotoilu (ei syväpuhdistusta), rauhoittava ja kirkastava naamio, hieronta 30 min. kasvot, dekoltee, niska, hartiat, kädet ja käsivarret. Hoitovoide, silmänympärysvoide , käsivoide ja tarvittaessa kevyt ehostus kasvoille.
Hoidon kesto 90 min.

Pikkukissan Kasvohoito - Ihonpuhdistushoito 12 - 17 vuotiaalle nuorelle 69,-

Tämä hoito on suunnattu murrosikäisen iholle. Pääpaino hoidossa on ihon syväpuhdistuksessa ja ihon toimintojen tasapainoittamisessa.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyryn ja kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kasvonaamion, kosteusvoiteen sekä yksilölliset ihonhoito-ohjeet kotihoitoon.
Hoidon kesto 45 min.

Argital on vuonna 1979 perustettu italialainen luonnonkosmetiikkasarja joka on tehnyt tunnetuksi vihreän saven monipuolisia käyttömahdollisuuksia kehon ulkoisessa ja sisäisessä hoidossa.
Argital tuotesarjalle on myönnetty AIAB-ICEA- laatumerkit sekä tuotekohtaiset sertifioinnit: BDIH -luonnonkosmetiikka laatumerkki, DEMETER-biodynaamisen tuotteen laatumerkki sekä Vegan OK – vegaanituotteen merkki. Lue lisää

LISÄPALVELUT

Ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien muotoilu 30,- Käytän kasviväripohjaisia kestovärejä jotka ovat hajuttomia ja sopivat myös herkille silmille.
Hoidon kesto 30 min.

Ripsien ja kulmien värjäys kasvohoidon yhteydessä 15,- Lisää hoitoaikaa 15min., huomioithan aikaa varatessasi.

Vain ripset / vain kulmat kestovärjäys 20,- Käytän kasviväripohjaisia kestovärejä jotka ovat hajuttomia ja sopivat myös herkille silmille.
Hoidon kesto 15-20 min.

Kynsien viilaus ja lakkaus jalkahoidon yhteydessä 12,- Lisää hoitoaikaa 15min., huomioithan aikaa varatessasi.

SOKEROINTIPALVELUT

Sokerointi on hellävarainen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja.
Käytän kotimaisia, tuoksuttomia ja väriaineettomia Helmi-sokerointituotteita. Ne ovat Fi-Natura -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja soveltuvat kaikille, myös hyvin herkälle iholle.
Ennen sokerointia on eduksi kuoria ihoa hellävaraisesti 2-3 päivää aiemmin jotta ihokarva irtoaa tupestaan helpommin.
Älä käytä kosteusvoidetta sokerointialueelle päivänä jolloin sokerointi tehdään.
Sokeroinnin jälkeen tulisi välttää voimakasta hikoilua noin 24h ajan

Sääret (polveen asti) max.30min.42,-
Reidet (polvesta nivusiin) max.30min.30,-
Sääret ja reidet 45 – 60 min.65,-
Bikinilinja max.30 min.24,- - 36,-
Kainalot max.20min.24,- - 27,-
Käsivarret max.20min.24,- - 30,-
Sokerointipaketti max.90 min.
(sääret + reidet+ bikini +kainalot tai käsivarret)
100,- - 120,-
Selkä max.75min.
(hartioista alaselkään)
80,-
Selkä max.40 min.
(vain hartiat / vain alaselkä)
50,-
Ylähuulen / leuan sokerointi max.45min.15,-
Ylähuulen / leuan sokerointi kasvohoidon yht.10,-
Kasvojen sokerointipaketti max.30min.
(leuka + ylähuuli + poskilta tai kaulasta)
30,-