Vihreä Kissa Kauneushuone

VIHREÄ KISSA KAUNEUSHUONE

Kestävän kehityksen periaatteilla toimiva kauneuden ja hyvinvoinnin hoitola Helsingin Töölössä.

VARAA AIKA

ESITTELY

Vihreä Kissa Kauneushuone syntyi koko elämän pituisesta haaveesta. Jo pienenä tyttönä hoidin äidin ihoa, kampasin hiuksia ja tiesin jo silloin mihin ammattiin isona suuntaan. Vain kauneus oli vaihtoehto.

Olen Niina Eertola, kauneudenhoitoalan moniosaaja, äiti ja kyseenalaistamatta kissaihminen.

Olen työskennellyt kauneuden parissa vuodesta 1989 ensin kampaajana, kosmetologiksi valmistuin 1997 ja suuntauduin muutamiksi vuosiksi hoitolatyöhön toisen palvelukseen. Olen määrätietoisesti halunnut hankkia alalta monipuolista kokemusta ja siksi kouluttauduin vielä Tradenomiksi jotta saisin kokemusta myös kauneudenhoitoalan kaupallisista tehtävistä. Olen työskennellyt kosmetologin urani varrella niin hoitolatyössä, kosmetiikan myyntityössä kuin myynnin esimiestehtävissäkin. Kokemusta on karttunut, omaa osaamista olen matkan varrella kehittänyt ja kehitystyö jatkuu edelleen.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ravinnon ja täydentävien hoitomuotojen avulla. Viime vuosina täydensin osaamistani ravitsemuspuolen opinnoilla käymällä Provita Oy:n luontaistuotetietouden peruskurssin ja luonnomukaisen terveydenhoidon kurssin joista sain Luontaistuoteneuvojan pätevyyden 2016. Samoihin aikoihin aloin kypsytellä ajatusta hoitolatyöhön palaamisesta, kunhan vain löytäisin sen oikean tavan ja tarpeeksi laadukkaat tuotteet joilla työtä tehdä. Aivan selvää oli, että työskentelisin jatkossa kuitenkin vain luonnonkosmetiikan parissa. Tunsin Dr.Hauschkaa sarjana jonkin verran ja päätin lähteä selvittämään syvällisemmin ajatusta sen takana.

Dr.Hauschkan maailman löydettyäni ymmärsin, että nyt on sen koko elämän pituisen haaveen toteuttamisen välineet kerätty kasaan, tämä filosofia on sitä mitä olen odottanut ja mikä on kuin piste i:n päälle ammatillisessa osaamisessani. Näiden tuotteiden ja hoitojen takana voin seistä, ne ovat parasta mahdollista laatua.

Dr.Hauschka – hoidot ovat paljon enemmän kuin ulkoisen kauneuden ja ihon hoitamista, ne vaikuttavat koko kehoon ja mieleen, aivan niin miten antroposofiassa ihminen nähdään, kokonaisuutena, luoden meille kokonaisvaltaisen kauneuden ja hyvänolon tunteen. Dr.Hauschka hoidossa saan hoitaa kokonaista ihmistä, en pelkästään hänen ihoaan. Kohtaaminen voi parhaimmillaan olla syvälle sydämeen ja mieleen vievä kokemus sekä asiakkaalle että hoitajalle. Vähimmilläänkin kuin pieni lomamatka arjen keskellä – syvärentouttava kokemus.

Elämässä tärkeää on voida hyvin. Minulle se tarkoittaa terveyttä, elämäniloa, ystäviä ja mahdollisuutta elää itseni näköistä elämää. Näiden arvojen pohjalta syntyi Vihreä Kissa Kauneushuone.

Olet lämpimästi tervetullut kokemaan Dr.Hauschka – hoidon voiman Vihreä Kissa Kauneushuoneelle. Luonani Sinun hyvinvointisi on tärkeintä.
Niina Eertola
Dr.Hauschka – diplomikosmetologi
SKY-kosmetologi
Luontaistuoteneuvoja

Niina Eertola